Over
Popay België

Waarom kiezen voor Popay als HR partner?

Ons verhaal

POPAY België is een filiaal van POPAY Corporate, een internationale organisatie die al 15 jaar actief is in hr en meer dan 80 medewerkers in de Benelux en Afrika heeft.

POPAY België werd in 2010 opgestart door Werner Willems en Bert Vandenbussche (POPAY Corporate). POPAY België groeide uit van een klassieke systeemintegrator tot een gediversifieerde hr-dienstverlener: strategisch HR(IS)-advies, hr-procesoptimalisatie, systeemimplementatie, systeemleverancier én salarisverwerking.

In 2015 werd popay.hr, het intern ontwikkelde hr- en payrollplatform, geïntroduceerd op de Belgische markt. Vandaag maken meer dan 30.000 medewerkers gebruik van popay.hr.

In 2018 bereikte POPAY België een volgende mijlpaal. Popay.hr werd uitgebreid met de loonverwerkingscapaciteit voor de Belgische markt. Hierdoor beschikt POPAY België over een uniek aanbod voor onze Belgische klanten: een geïntegreerde SaaS-oplossing voor hr en payroll. Zo hoeft u niet langer de verschroeiende keuze te maken tussen een interne payroll of de volledige uitbesteding naar een sociaal secretariaat.

Onze missie

POPAY helpt organisaties met efficiënte en geïntegreerde IT-oplossingen op het gebied van hr & payroll. Dat doen we met een verscheidenheid aan toegewijde hr-producten en -diensten. Personeelsadministratie, payroll, performance & learning management, werving en selectie en hr-analytics. Alles is gericht op het automatiseren en efficiënter maken van uw personeelsbeheer zodat u zich kan focussen op een innovatief HR beleid.

Partners

Om onze dienstverlening verder te versterken werken wij samen met kwalitatieve partners.

Recent Comments