Loonadministratie
op maat van uw organisatie

popay.Payroll

POPAY zet vandaag fors in op de uitbreiding van haar payrolldienstverlening op basis van de terugkoppeling die we uit de markt ontvangen:

Nood aan inzicht in loonkost

Nood aan flexibel verloningsproces

Nood aan extra dienstverlening

Nood aan transparante prijszetting

Hiervoor heeft POPAY een nieuw aanbod ontwikkeld waarbij we u de flexibiliteit en controle van een in-huissysteem bieden, maar niet de technische rompslomp en integratieproblematiek: popay.Payroll, een SaaS-payrollplatform.

Popay helpt u uw payroll kostenefficiënt en flexibel te runnen.
POPAY heeft een nieuw aanbod ontwikkeld waarbij we u de flexibiliteit en controle van een in-huis systeem bieden, maar niet de technische rompslomp en integratieproblematiek: popay.Payroll, een SaaS-payrollplatform.

Daarenboven kunt u flexibel bepalen welke salarisverwerkingsprocessen u uitbesteedt en welke processen u in eigen beheer uitvoert om de samenstelling, de capaciteit en de interne dienstverlening van de organisatie te optimaliseren.

U behoudt de controle over uw loonproces en kunt rekenen op de ondersteuning van ons Shared Service Center.

Sociaal secretariaat

Een alles-in-één HR-dienstverlener en sociaal secretariaat

Om onze klanten een complete service te bieden hebben we samen met het erkende sociale secretariaat Sodalis een nieuwe vestiging opgericht, Sodalis Leuven. Deze samenwerking biedt de volgende voordelen:

  • een all-in-one HR dienstverlener en erkend sociaal secretariaat
  • een persoonlijke en flexibele aanpak in een familiale sfeer
  • een klantvriendelijke en uitgebreide dienstverlening door een toegankelijke helpdesk, het Shared Service Center
  • eenvoudige datamigratie en interfacing door de ervaring als systeemintegrator
    Artikel opening Leuven toevoegen?

Artikel over samenwerking Sodalis

Shared Service Center

Popay is meer dan een leverancier van een hr-softwareplatform. We zijn in de eerste plaats een partner van het hr-departement bij het voeren van een innovatief beleid.

Popay heeft een nauw samenwerkingsverband opgebouwd met zijn aangesloten klanten, samen goed voor meer dan 20.000 medewerkers. Dit samenwerkingsverband is gericht op het uitbreiden en onderhouden van een gedegen HRIS-landschap (Human Resources Information System) ter ondersteuning van een evoluerend en vooruitstrevend hr-beleid.

Om dit samenwerkingsverband te ondersteunen, heeft Popay een Shared Service Center opgericht. Een toegewijd team dat instaat voor de helpdesk waarop de aangesloten organisaties een beroep kunnen doen wanneer ze vragen en problemen hebben met hun hr- en payrollsystemen.

Daarnaast levert het Shared Service Center extra diensten zoals ‘Managed Payroll Services’, interim-management ter ondersteuning van de interne hr-teams en technische ondersteuning voor systeemintegratie en -uitbreidingen.

Onder ‘Managed Payroll Services’ kunnen we bijvoorbeeld de outsourcing van verschillende aangiftes plaatsen. Popay zal in dit geval één, meerdere of alle aangiftes overnemen. Als u nood hebt aan versterking van uw intern team, al dan niet ‘in-company’, kunt u eveneens een beroep doen op ons.

Recent Comments