Haal meer
uit uw HR systemen

Uw HR systemen optimaliseren?

POPAY is gespecialiseerd in de implementatie en integratie van high-end hr- en payrollsoftware.
Met 25 jaar ervaring in de Belgische hr-sector is Popay dé partner voor de implementatie en integratie van uw HRIS-systemen.

Oracle HCM Cloud
Peoplesoft
Taleo
Oracle eBS

HR Access
Moodle
Popay.HR

We zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en werken met de meest toonaangevende producten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing aanbieden voor uw hr-beleid, ongeacht welke softwaremodules u gebruikt.

Wij gaan samen met u op weg om uw hr-vragen scherp te stellen en een gepast antwoord te vinden, en dat op het ritme van uw organisatie. Wij ondersteunen u om voortdurend beter te worden en staan klaar om u te helpen: voor, tijdens en na de installatie.

Maar we doen meer. U kunt gedurende de hele levenscyclus van uw gekozen hr-toepassing op ons rekenen. Van inkoop, strategisch en operationeel advies over development en configuratie tot operationele ondersteuning, training en optimalisatie.

Gegevensuitwisseling automatiseren?

Door onze popay.Xchange-module kunnen uw huidige softwareapplicaties probleemloos gelinkt worden aan nieuwe geïntegreerde software. Het biedt een duidelijk overzicht en inzicht in de gegevensuitwisseling tussen de verschillende systemen. Het systeem werkt proactief via geautomatiseerde meldingen in geval van anomalieën, op zowel proces- als gegevensniveau.

Recent Comments